Curriculum Vitae - Korózs-Papp Judit

Korózs-Papp Judit

1984-ben vettem meg az első kutyámat az éveken át összespórolt zsebpénzemből még gyerekként. Ő egy tricolor collie kan volt. Kezdetben a csepeli kutyaiskolának voltam aktív tagja, majd magával ragadt a kiállítások világa is. Az első almom 1987-ben született meg és a kutyás hobby azóta is töretlenül tart. A tenyésztésben kimagasló sikereket értem el már saját tenyésztésű kutyáimmal, nemzetközi elismertségre tett szert a tenyészetem. A collie tenyésztést követte a border collie, a sheltie, majd 15 éve csatlakozott fajtáimhoz az australian shepherd is.
Kennelemben azóta közel 100 Champion kutya született már. 2003 óta aktívan belefolytam a foxterrier tenyésztésébe is férjem révén. Mint küllembíró 1991-ben debütáltam, nagyon fiatalon.
Azóta nagyon sok kiállításon bíráltam már a világ számos országában, világ és európa kiállításokon is, bár a fajtáimat nem bővítettem, csak az angol és ausztrál pásztorkutyákat bírálom, akiket aktívan tenyésztek is. Fajtaspecialista bíróként tartanak számon. Bírálatok mellett aktív kiállító is vagyok.

 

 

 

 

 

 

Contact

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online entry
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Komárom CACIB Show hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.